Giriel, a varázslók városa

Giriel, a varázslók városa
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Anna von Hansen

Go down 
SzerzőÜzenet
Anna von Hansen
Kalandmester
Kalandmester
avatar

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2009. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Anna von Hansen   Pént. Ápr. 03, 2009 12:04 pm

Név: Anna von Hansen
Kor: 32
Születési hely, idő: Szülei Dán birtokán született, 1977-ben.
Nem:
Faj: ember
Származás, vérminőség: aranyvér
Foglalkozás: Sötét Varázslatok Kivédése és Ismerete tanár

Történet

Életemet egy hatalmas házban kezdtem. Édesanyám eleget vajúdott velem a szűlőágyon. Hatalmas birtokunk középere kifutott velem édesapám, s felemelt, mintha mutogatni kéne.
- Itt van! Megszületett! Az ÉN lányom!!! Az ééénnn... - ordította, én pedig sírtam torkomszakadtamból. Na de hogy lehet, hogy egy egyszerű férfi ilyen nagy vagyonra tett szert? igazából semmit sem tett, csak felmenői. Imádta a hatalmas családfa rajzai között bujkálni. Nézte őket naphosszat. Én lassacskán cseperedtem. Négy évesen kaptam meg sárkányomat, Hyphaiát, a kínai gömblángsárkányt. Imádtam...
Vele keltem, vele feküdtem, együtt ettünk, ittunk. De nem is róla szól ez a történet, hanem rólam.
Hét évesen beirattak az első elemi varázslóképzőbe. Ajjaj, az az izgalom, ahogy az a szende kislány besétált a nagy kapun... az édesapja pedig kissé könnyes szemmel intett vissza neki. Szép idők voltak. Első barátnőmről kiderült, hogy volt az utolsó. Igazából hatalmasat csalódtam a barátokban. Hatalmasat...
Az történt, hogy kilenc évesen fülig szerelmes voltam a suli ügyeletes macsójába, Everard-ba. Persze rám se méltatott nézni, mikor ráköszöntem a folyosón. Érzéseimet ezután mélyen titkoltam, csak barátnőm tudott róla. Nos, ő pedig szintén szerelmes volt abba a fiúba. Nem tudom, hogy gyermekkori ... buta gondoltat vezette oda azon a napon a folyosón a sráchoz, de nem a jó szándék, az bizonyos.
Odament hozzá, és szemét módon elmondta neki, hogy én fülig szerelmes agyok belé, és mindenkinek azt terjesztem, hogy ő meg én ÖSSSZEHÁZASODTUNK! Hát ki hallott még ilyet, hogy egy lány ilyen ócska dumát kitaláljon, de később megtudtam: bejött neki....
Everard persze mérgesen rontott be a klubhelységünkbe, nem ismerve tettét pálcát emelt rám. Valami nem okos átkot szórt rám, amit a papájától hallott. KIhullott tőle a hajam, a szemöldököm pedig megpörkölődött.
Ez után, messziről kerültem eddigi "barátnőmet".
Négy évre rá, szinte kiváló eredménnyel hagytam el azt a rozzant kis fekete kaput, melybe egykor könnyes szemmel indultam el, most vidáman távoztam tudván, hogy j iskola, új emberek várnak rám.
Papám elintézte, hogy a Girielbe vegyenek fel. Fel is vettek...
Ismét beléptem egy kapun át egy hatalmas, gyönyörű aulába.
Ezek az éveim magányosak voltak. Többnyire alig beszéltem, barátaim egyáltalán nem voltak. Főleg scak tanultam... és elvoltam magammal. Ezt az iskolái is kijártam hat év alatt. Kitűnően végeztem. Akkor már biztos voltam benne, hogy tanári pályára hajtom fejem. Szerettem tanulni, és tanítani is, bár ezt nem próbáltam annyirszor.
Egy nevesebb elemi iskolában kezdtem, Koppenhágában. A városi varázslótanoncok szinte mind ide jártak. Itt tapasztalatot szereztem. Sötét varázslatok Ismerete és KIvédése posztra mindig volt jelentkező és üres hely is. Aztám, négy év után egy, a Girielhez hasonló intézménybe keültem. Ott csak sötét varázslatok kivédését tanítottam, az ismeretre itt nem volt szükség... Még nagyobb tapasztalatot, sőt, barátot szeretem. Igen, volt ott néhány rendes kollega, akik szívesen beszélgettek velem...Én pedig szívesen hallgattam a tanító kioktatásokat, a tanácsokat.
Szüleimmel folyamatosan tartottam a kapcsoltatot, leveleztem velük, szünetekben pedig meglátogattam őket. Gyakorlatilag az iskolákban éltem, saját lakásra nem volt szükség.
Így teltek apjaim, mikor egy idő után unni kezdtem a környezetet, így beadtam jelentkezésemet a Giriel i Varadba. Nem fűzött ide több érzelem, mint egy tál karfiolleveshez. Örremell vettem, hogy felvételt nyertem. Így 29 évesen beköltöztem ismét az iskolába.
Két éve tanítok itt, gondtalanul. Szeretem ezt a munkát, habár barátra eddig még, nem tettem szert...


Jellem


Arrogáns tud lenni... Nagyon is... Nem nagyképű, nem dicsekszik el családjával, vagyonával...Szüleivel őszinte. Imádja sárkányát, akit csak Hyph-nek hív. Tanítás közben, próbálja az élet tanításaira oktatni a diákokat, nem csak arra, hogy hogyan védjék meg magukat a sötét varázslatok ellen. Utálja, ha egy diák magasabb rendűnek érzi magát társainál. Viszont szépsége miatt gyakran érzi kínosan magát, mikor lehajol éppen és a fiúk a háta mögött fütyülnek.

apróságok:
mindig:
° szüleim
° tanítás
° csoki
° mágia (<3)
° Híphaia <3
soha:
° előítélet
° élet mágia nélkül (azaz kvibli élet)
° dementorok

mumus: dementor, vagy egy hatalmas kígyó Brr....
titkok:
° titokban néha elszív egy-egy szál cigarettát...
szemszín: barna
hajszín: szőke
kinézet: magas, szőke...

család:
apa: Doront von Hansen, 58, arany
anya: Abigail von Hansen, 57, arany
testvérek: ----
családi állapot: egyedülálló
Háziállatod: Hyphaia, a Kínai gömblángsárkány
Sárkányod: Egy gyönyörűséges gömblángsárkány. Piros színűek a pikkelyei, feje viszont fekete. Apró szeme vörös tűzben ég, kiválóan repül. Épp akkora, mint egy patkány...
varázslói ismeretek: kiváló jegyek, minden eddigi iskolájában... tud patrónust idézni, melynek alakja egy sárkány (mi más lenne ? )
mugli képzettségek: ---
pálcád: dió, sárkányszívizomhúr, 12.5 hüvelyk.
seprű: ---[/quote]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Wolf
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2009. Mar. 29.

TémanyitásTárgy: Elbírálom   Pént. Ápr. 03, 2009 12:10 pm

Hát én ezt most elbírálom úgy mint a sicc!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Csak akkor ígérd meg hogy hosszabb múltat írsz, mert hát tanár vagy...szal hosszabb legyen!! geek geek

Mostantól hivatalosan is karakter vagy. Very Happy Very Happy

JÓ JÁTÉKOT!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Anna von Hansen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Giriel, a varázslók városa :: Karakteralkotás :: | Előtörténetek | :: Egyéb-
Ugrás: