Giriel, a varázslók városa

Giriel, a varázslók városa
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Alicia Nangwa

Go down 
SzerzőÜzenet
Alicia Nangwa
Tanár
avatar

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2009. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Alicia Nangwa   Szomb. Ápr. 04, 2009 2:11 pmNév: Alicia Nangwa
Kor: 30 /a tündék hallhatatlanok, szóval…Very Happy /
Születési hely, idő: 1980.április.28
nem:
Faj: tünde /az egyetlen, itt a Girielben/
Származás, vérminőség: - /most mondjam azt, hogy aranyvérű tünde??/ Razz

Történet

1980 áprilisában láttam meg a napvilágot, egy Dán erdőben, hol szüleimmel és a többi tündével együtt éltünk. Édesapám varázsló volt és egészen 14 éves koromig nem is láttam. Miután megszülettem a tündék mindig megnéztek, akármelyik tünde-városban megfordultam, mindig megnéztek, hiszen nem láttak még olyan tündét, aki félig ember. Igaz én ezt soha nem szégyelltem, de kiskoromban egy kicsit zavaró volt, hogy mindig összesúgtak a hátam mögött.
10 éves koromig tünde-iskolákba jártam, utána négy évig pedig a tünde nyelvet, mágiát és a vadászatot tanultam. 14 éves koromra ugyanolyan jól ismertem nyelvünket, akár édesanyám.
Egészen kiskorom óta vonzottak a mágikus lények. 10 évesen már kívülről fújtam az összes fajta nevét és jellemzőjét. Kedvenceim az erdőnkben is élő hipogriffek voltak. Csodálatos egy teremtmények.
14 évesen arra szántam el magam, hogy elmegyek egy varázsló iskolába, ahol csak emberek vannak. Sokan ellenezték, anyámnak sem tetszett, de ő mindig támogatott engem, így miután megírtam a felvételi lapot ő felvette a kapcsolatot az iskola igazgatójával, akit, ahogy ő mondta, jól ismert. Nagyon féltem, hogy nem fognak felvenni, de egy gyönyörű napon jött egy levél a hírrel hogy én bizony Girieles leszek. Nagyon örültem neki. Anyuval még azon a héten elmentünk a Tenna-sétányra, ahol megvettük a pálcámat és az összes többi felszerelést. Mondanom sem kell, mikor pálcát vettünk az eladó először hülyének nézett minket, de miután felmutattam neki a mágiaügyi minisztérium engedélyét, miszerint én kaphatok pálcát, egyből ráfagyott a mosoly az arcára.
Szeptember elsején, a tanévnyitó alkalmával, mikor az összes többi diák megkapta a kis-sárkányát, én irigykedve néztem őket. Ugyanis nekem nem lehetett sárkányom, mivel félig tünde vagyok és a minisztérium úgy döntött, hogy én nem kaphatok. Emiatt rengeteget sírtam, hisz melyik gyerek ne szeretne olyan gyönyörű lényt, egy sárkányt.
Akkor találkoztam életemben először édesapámmal, Igor Aggen’ath-tal, az akkori igazgatóval. Hát ez fantasztikus! A diákok azért is piszkáltak, mert nekem nem lehetett sárkányom, meg azért is, mert az apám volt az igazgató, akivel a hat év alatt egy szót sem beszéltünk. Ki nem állhattam és épp ezért nem is vettem fel a nevét. Aggen’ath. A fia az osztálytársam volt. Harvenien. Világ életében egy szeretetre méltó kedves és barátságos srác volt. Ő mindig megértett engem, ha valami bajom volt mindig mellettem állt és megvédett, ha a többiek bántani akartak. Tudta, hogy testvérek vagyunk és ezt a tényt el is fogadta és felvállalta mindenki előtt. Ő egy igazi testvér volt és még ma is az.
Szóval a hat év, amit a Girielben töltöttem. Sokat sírtam és szenvedtem. Bár ez inkább csak az első két évre volt jellemző, utána már egy kicsit megváltoztam. Büszkébb lettem. Talán egy kicsit nagyképű is. Very Happy
A többi évben dugig tanultam magam. Rengeteget tanultam, mindig könyvekkel mászkáltam és nagyon semmivel nem törődtem. Ennek ellenére viszont volt barátom. Negyedikes voltam és naiv. Nem vettem észre hogy a fiú kihasznál engem. Úgyhogy két hónapig jártunk, miután Harvenien szólt, hogy nézzek már körül. Ezután brutálisan szakítottam a sráccal, és jól megátkoztam a kis mocskot.
Hatodik év végén kitűnőre végeztem. Kedvencem a legendás lények gondozása volt. No meg a tünde-nyelv, melyből többet tudtam, mint a tanár. Very Happy
Az iskola elvégzése után visszatértem az erdőbe, ahol születtem és a fiatal tündéket tanítottam legendás lények gondozására és nyelvünkre, no meg tünde-mágiára. A kis lurkók nagy csodálattal néztek rám. Az első pálcás tünde. Csak így hívtak.
Aztán, a Giriel után pont 8 évvel kaptam egy levelet, miszerint Igor, az előző igazgató, az apám meghalt és Harvenien lépett az igazgatói posztra. Szóval beteljesedett Harvenien álma, hogy egyszer ő lesz az iskola igazgatója. Egy hónap múlva kaptam még egy levelet Harv-tól, hogy lenne-e kedvem legendás lények gondozását és tünde-nyelvet tanítanom. Rengeteget gondolkoztam a dolgon, míg végül úgy döntöttem, hogy igen. Elfogadom az állást. És most itt vagyok a Girielben. Harvenien keze alatt. Very Happy


jellem

Hát ő egy borzasztóan büszke és sértődékeny tünde. Ellenben jó tanerő és kedves természetű. Általában. Ha valaki, legyen az diák vagy tanár, boszorkány vagy varázsló, mugli vagy akármi, megbántja a tündéket, az arra számíthat, hogy Alicia örök életre utálni fogja, az pedig a tündéknél elég sok idő. Ami furcsa benne az az hogy rengeteget mosolyog, bár ez ha jól hallottam a tündéknél így van. Mindig mosolyognak. Kár hogy mi, emberek nem vagyunk ilyenek. Az órái általában jó hangulatban telnek, a diákok is szeretnek legendás lények gondozására, vagy akár tünde-nyelv órára járni. Borzasztóan titokzatos egy lény. Sosem mondja el ha valami bántja, még akkor sem ha meglátszik rajta, ugyanis nagyon ritkán mutatja ki ha valami baja van. Keveset tudok róla, nagyon keveset, csak annyit amennyi a tanári karba való felvételéhez szükséges volt.
Jah, még annyit hogy a testvérem.

by:Harvenien Aggen’ath

apróságok:

mindig:
°természet
°legendás lények, állatok
°varázslás
°család
°kakaó
°diákok
°gyerekek
°íjászat
°ruhák
°növények /enni/vagyis vegetáriánus vagyok/

soha:
°káros szenvedélyek
°állatkínzás
°természetrombolás
°hús
°Anna von Hansen
°muglik
°koboldok /utálatos egy faj/
°önzőség

mumus: Lepusztult vidék, nincsenek fák, emberek, állatok.
titkok:
°Mindig is szeretett volna egy sárkányt, mint a giriel-es diákok, de mivel ő tünde, ezért nem kaphatott.
°Azért vették fel a Giriel-be, mert az akkori igazgató az édesapja volt.
szemszín: fekete
hajszín: szőke
kinézet: Haja rikító-szőke. Természetes alapanyagú ruhákban jár-kel. Átható fekete szeme van. A hátán állandóan van egy nyíl, tegezzel…

család:


apa: Igor Aggen’ath, félvér, halott
anya:
Arya Nangwa, tünde, 148 éves /mint már említettem a tündék hallhatatlanok/
testvérek: nincs
családi állapot:
egyedülálló
Háziállatod: -

tudás:

varázslói ismeretek:
A Girielben végzett.
mugli képzettségek: nincs, útálom a muglikat
pálcád: cseresznye, egyszarvúszőr, 10 hüvelyk /ő az egyetlen pálcával rendelkező tünde/
seprű: Tűzvillám

karrier:

jelenlegi állás: Legendás lények gondozását és tünde-nyelvet tanít a Girielben.
eddigi munkahelyek: Ez az első.
végzettség: Giriel, no meg egy csomó tünde-iskola.

Egyéb:
James Wolf multija.
lol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Sárkány
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2009. Mar. 28.
Tartózkodási hely : Dánia, Giriel i Varad

TémanyitásTárgy: Re: Alicia Nangwa   Vas. Ápr. 05, 2009 3:08 am

Üdv a fórumon xD!
Na jó, akkor komolyan. Tetszik az előtörid, elég tartalmas, tanárhoz illő. Csak annyi, hogy nem sok tünde él Dániában...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://giriel.hungarianforum.com
 
Alicia Nangwa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Giriel, a varázslók városa :: Karakteralkotás :: | Előtörténetek | :: Egyéb-
Ugrás: